Book Now
Menu UTRarrow
AMS
arrow Book Now
church
GETRANSFORMEERDE KERK
comfort-food
FEEL GOOD FOOD
art
KUNST & DESIGN
speech
ONTMOETINGSPLEK
wifi
GRATIS SNELLE WIFI
heart
VEEL LIEFDE
Utrecht centraal station

HOTEL DICTHBIJ DE JAARBEURS

BUNK Utrecht is een design hostel in het city centrum van Utrecht, gelegen aan de Catharijnekade – goed nieuws als je naar Utrecht komt voor een evenement…

Waarom hoor ik je denken? We liggen namelijk op maar 15 minuten loopafstand van de Jaarbeurs. Het is hoofdlocatie voor evenementen en beurzen in Utrecht, met 100.000 m2 aan oppervlakte verdeeld over 11 hallen. In kort, een perfecte locatie voor evenementen en voor een bezoek aan een beurs.

Maar ook voor festival liefhebbers is dit dé plek in Utrecht voor evenementen. Onze stad is een culturele en zaken bestemming van Nederland.

Hoe kom ik er? De Jaarbeurs is recht naast Utrecht Centraal gelegen, net het kanaal over en naast het station af tijdens een heerlijke wandeling of kleine fiets rit vanuit BUNK.

Kom en verblijf bij BUNK, waar Hotel en Hostel samenkomen…

BUNK IN UTRECHT ROUTEBESCHRIJVING
circle
Bunk-Hotel-UTR
Locaties van BelangAfstandWandelen
TivoliVredenburg150 mtr1 min
Centraal Station200 mtr2 min
Hoog Catharijne200 mtr2 min
Oudegracht400 mtr5 min
Neude600 mtr7 min
Dom Toren950 mtr10 min
St Martin's Cathedral1 km12 min
Utrecht University1 km12 min
Jaarbeurs1,5 km15 min
circle

BUNK in Utrecht

Utrecht

BUNK Hotel Utrecht bevindt zich aan de Catharijnekade 9 in de binnenstad van Utrecht. Het is zit op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station en Hoog Catharijne.

Zoek je naar een leuke en betaalbare plek om te verblijven in het centrum van Utrecht? Kies dan voor ons innovatieve budget hotel concept.

circle