Book Now
Menu UTRarrow
AMS
arrow Book Now
church
GETRANSFORMEERDE KERK
comfort-food
FEEL GOOD FOOD
art
KUNST & DESIGN
speech
ONTMOETINGSPLEK
wifi
GRATIS SNELLE WIFI
heart
VEEL LIEFDE
Slapen in een kerk

Slapen in een Kerk in Utrecht

 

Bijzonder overnachten bij BUNK Hotels

Slapen in een kerk is een unieke ervaring, iets dat op ieders bucketlist zou moeten staan. En nu voor al jullie reislustige avonturiers, is er nu BUNK Hotels, het ervaring gedreven hotelbedrijf uit Nederland.

BUNK heeft een oud kerk in Utrecht omgebouwd tot een innovatief hotelconcept. We hebben in deze stad een nieuwe funky hotpot gecreëerd met een trendy interieur, gave kamers en pods, plus een coole sfeer.

BUNK Hotels, bridiging the Gap between Hotel and Hostel.

En de nieuwe populaire plek in Utrecht …

BUNK IN UTRECHT ROUTEBESCHRIJVING
circle

BUNK in Utrecht

hostel utrecht

VERDWAALD? KIJK OMHOOG!

Utrecht heeft geen Damplein. Wel een Domtoren. De Dom is al sinds de Middeleeuwen een ideale wegwijzer. Of een perfect uitzichtpunt, als je zin hebt om 465 treden te beklimmen.

BUNK Utrecht is nog geen half uurtje treinen vanaf een van ‘s werelds grootste vliegvelden: Schiphol. In Utrecht zit je dus precies middenin Nederland en de rest van de wereld.

BEKIJK MEER BUNK
circle
restaurant utrecht centrum

EAT & DRINK

In ons restaurant is het fijn rondhangen. De hele dag lang, als je wilt. Na je ontbijt kan je hier lekker werken of afspreken. En ’s avonds is er altijd iets cultureels te beleven, georganiseerd door onze eigen Liberales Foundation.

Het betaalbare menu staat vol lokale gerechten. En nu je toch binnen bent: loop vooral even door naar onze andere gezamenlijke ruimtes. Speciaal gemaakt om even bij te komen of te socializen. Met wie? Met je vrienden, onze reizende gasten, of andere Utrechters. En natuurlijk mag je blijven logeren!

BUNK RESTAURANT UTRECHT
circle
Slapen in een kerk

EEN LANGE GESCHIEDENIS – IN HET KORT

BUNK Utrecht bevindt zich in een monumentale kerk. Getransformeerd naar de wensen van moderne reizigers en betrokken buurtbewoners. De kerk heeft zijn eigen geschiedenis. Die gaat meer dan een eeuw terug, maar hier houden we het even kort.

Rond de Utrechtse Domtoren stonden meerdere kerken. Letterlijk in alle windrichtingen. De Westerkerk was één van die vier gereformeerde protestantse kerken. De eerste dienst was in 1893. De laatste in januari 2018.

De kerk is nu weer open als BUNK! Het wereldberoemde Quellhorst-orgel blijft natuurlijk doorspelen. Dat beloven we, want dit prachtinstrument is niet voor niets nationaal erfgoed. Aan zondagochtend diensten doen we niet meer. Wel aan avondconcerten. Zodat ook nachtbrakers vanaf nu kunnen genieten van die grootse orgel-sound.

circle

Utrecht

BUNK Hotel Utrecht bevindt zich aan de Catharijnekade 9 in de binnenstad van Utrecht. Het is zit op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station en Hoog Catharijne.

Zoek je naar een leuke en betaalbare plek om te verblijven in het centrum van Utrecht? Kies dan voor ons innovatieve budget hotel concept.

 

circle