Book Now
Menu UTRarrow
AMS
arrow Book Now
BUNK75004

Staycation bij BUNK

Book Offer

STAYCATION BIJ BUNK

Ben je het zat om voortdurend naar dezelfde meubels te staren? Smacht je naar wat tijd voor jezelf? Klaar voor een tijdje #treatyourself? 2021 is het jaar van de staycation en wij hebben het perfecte aanbod voor je. Speciaal voor onze allerbeste vrienden boek je bij ons een overnachting inclusief een driegangendiner voor twee vanaf slechts €100,- per nacht op een van onze BUNK-locaties, Wat je met de rest van je dag doet, mag je uiteraard helemaal zelf invullen.

Profiteer van de huidige rust in Amsterdam en bezoek de beste musea van de stad, zonder de lange wachtrijen. Wil je iets meer buiten de gebaande paden treden? Ontdek een inspirerend en rustiek gedeelte van Amsterdam Noord en geniet van een lekker drankje in de zon op ons terras.

Of ontdek onze locatie in Utrecht, op kruipafstand van het stadscentrum en de Utrechtse grachten, tegenover Hoog Catharijne. Dineer in onze monumentale kerkzaal, waar het originele orgel nog steeds in goed werkende staat verkeert. Als je geluk hebt kun je, ook hier, genieten van de zon op ons tijdelijke terras.

Verwen jezelf met een verblijf bij ons. Boek nu en gebruik de promocode HARTJEBUNK.

Dinner Offer In Utrecht

Wijn en Dine

Find out more
Date Night

BUNK Date Nacht

Find out more
Bunk BFF Night

BUNK BFF Nacht

Find out more