Book Now
Menu UTRarrow
arrow Book Now

      Aanbiedingen en Arrangementen bij BUNK Hotel Utrecht

 

Dinner Offer In Utrecht

Wijn en Dine

EEN OUDE SCHOOL DATUM NACHT FAVORIET


Met alles wat er het afgelopen jaar in de wereld is gebeurd, zijn het de klassiekers die ons altijd weer troost bieden. Daarom brengen we het terug naar de basis met een ouderwetse avond van wijn en dineren bij BUNK!

Onze Wine & Dine deal heeft alles in huis voor een geweldig avondje uit. Begin de avond met een gezellig samenzijn met je favoriete persoon tijdens een diner met lekkere wijn in ons bruisende restaurant. Of je nu de hele fles aan tafel opdrinkt of ervoor kiest om deze mee te nemen naar de kamer, één van onze slim ontworpen BUNK-kamers wacht op je wanneer je daar klaar voor bent.

Book Now Read More
stay 3 pay 2

Wat is Jouw Dealen?

VERBLIJF 3, BETAAL 2 NACHTEN


Wie houdt er niet van een goeie deal? We hebben de perfecte aanbieding voor al onze koopjesjagers: speciaal voor de wintermaanden. Wanneer je een verblijf voor drie nachten boekt, betaal je maar voor twee van die nachten. De derde nacht? We gooien die erin voor de een erg lage prijs, gratis! Wie wil dat niet?

Omdat het zo’n goed koopje is, dekt onze Verblijf 3, Betaal 2 deal alleen je kamer, maar je kunt altijd extra’s toevoegen. Kies je favorieten en voeg ze toe tijdens het boekingsproces, en onthoud, laat nooit een goede deal verloren gaan.

Book Now Read More
BUNK Terrace

Zomervakantie

ZONNESCHIJN, GOEDE TIJDEN EN GEWELDIGE DEALS


Wie is er klaar voor een zomervakantie? De zon schijnt en de temperaturen stijgen. Bespaar jezelf reistijd, sla een tropische vakantie over en kies voor een trip naar Utrecht! Met deze deal kun je kiezen uit een unieke BUNK-ervaring: verblijf in één van onze Pods of geniet van de persoonlijke ruimte in een van onze slim ontworpen kamers. Om dit nog aantrekkelijker te maken is dit inclusief ons EPIC ontbijt en garanderen we de beste kortingsprijs.

Wil je nog aan je kleurtje werken? Geniet op ons terras van de zon en van een heerlijke cocktail.

Book Now Read More
suppen arrangement

That’s What’SUP

SUPPEN / KANOËN AANBIEDING IN UTRECHT


Met stijgende temperaturen en een blauwe lucht in het vooruitzicht, staat iedereen weer te popelen om op weg te gaan naar hun volgende grote avontuur. Maar nu restaurants, winkels, musea en meer open gaan, verlangen degene die de voorkeur geven aan een meer stedelijk avontuur, naar wat stadscomfort.

We brengen je het beste van twee werelden met onze suppen of kanoën arrangement die al je vakjes afvinkt! Geniet van een verblijf van twee nachten in een van onze slim ontworpen kamers in het hart van Utrecht, in combinatie met een stevig ontbijt om je klaar te stomen voor welke avonturen je ook kiest. Een avontuur in de buitenlucht? Maak een keuze tussen suppen of kanoën en ontdek de grachten van Utrecht voor een welverdiende frisse blik op de stad. Een rondje lopen zijn we zat en op het water verveel je je nooit!

Book Now Read More
Date Night

BUNK Date Nacht

OVERNACHTING HOTEL, DINER & ONTBIJT VOOR 2


Behoefte aan quality time met zijn tweeën? Het hotel van BUNK blijft gewoon open. Breng samen de nacht door in hartje Utrecht. Geniet van een driegangendiner in ons restaurant, een heerlijke hotelovernachting in een van onze BUNK rooms en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt. Allemaal onder hetzelfde dak. Zo kunnen jullie er toch even samen tussenuit in een veilige en COVID proof omgeving.

Book Now Read More
Bunk BFF Night

BUNK BFF Nacht

OVERNACHTING POD, DINER & ONTBIJT


Behoefte aan een fijne avond uit met je BFF, maar geen zin om samen in één bed te belanden. Het hotel van BUNK blijft gewoon open, breng samen de nacht door in hartje Utrecht in een van onze pods. Geniet van een driegangendiner in ons restaurant, een heerlijke hotelovernachting in een van onze BUNK pods en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt. Allemaal onder hetzelfde dak. Dit alles in een veilige en COVID proof omgeving.

Book Now Read More
Bike UTR

Twee-Wiel-Deal

FIETSARRANGEMENT IN UTRECHT


Ach… vrijheid, vakantie. Wat een heerlijk gevoel. Lekker weg van huis, bijkletsen met vrienden of op avontuur met de familie. Gebruik die tijd om de mooiste steden van Nederland, Amsterdam en Utrecht, te ontdekken. Waar je ook vandaan komt, BUNK heeft voor iedereen de perfecte manier om het land te verkennen als een echte typische Nederlander: op de fiets.

Book Now Read More