Book Now
Menu UTRarrow
AMS
arrow Book Now

      Aanbiedingen en Arrangementen bij BUNK Hotel Utrecht

 

Dinner Offer In Utrecht

Wijn en Dine

EEN OUDE SCHOOL DATUM NACHT FAVORIET


Met alles wat er het afgelopen jaar in de wereld is gebeurd, zijn het de klassiekers die ons altijd weer troost bieden. Daarom brengen we het terug naar de basis met een ouderwetse avond van wijn en dineren bij BUNK!

Onze Wine & Dine deal heeft alles in huis voor een geweldig avondje uit. Begin de avond met een gezellig samenzijn met je favoriete persoon tijdens een diner met lekkere wijn in ons bruisende restaurant. Of je nu de hele fles aan tafel opdrinkt of ervoor kiest om deze mee te nemen naar de kamer, één van onze slim ontworpen BUNK-kamers wacht op je wanneer je daar klaar voor bent.

Book Now Read More
Date Night

BUNK Date Nacht

OVERNACHTING HOTEL, DINER & ONTBIJT VOOR 2


Behoefte aan quality time met zijn tweeën? Het hotel van BUNK blijft gewoon open. Breng samen de nacht door in hartje Utrecht. Geniet van een driegangendiner in ons restaurant, een heerlijke hotelovernachting in een van onze BUNK rooms en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt. Allemaal onder hetzelfde dak. Zo kunnen jullie er toch even samen tussenuit in een veilige en COVID proof omgeving.

Book Now Read More
Bunk BFF Night

BUNK BFF Nacht

OVERNACHTING POD, DINER & ONTBIJT


Behoefte aan een fijne avond uit met je BFF, maar geen zin om samen in één bed te belanden. Het hotel van BUNK blijft gewoon open, breng samen de nacht door in hartje Utrecht in een van onze pods. Geniet van een driegangendiner in ons restaurant, een heerlijke hotelovernachting in een van onze BUNK pods en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt. Allemaal onder hetzelfde dak. Dit alles in een veilige en COVID proof omgeving.

Book Now Read More
Bike UTR

Twee-Wiel-Deal

FIETSARRANGEMENT IN UTRECHT


Ach… vrijheid, vakantie. Wat een heerlijk gevoel. Lekker weg van huis, bijkletsen met vrienden of op avontuur met de familie. Gebruik die tijd om de mooiste steden van Nederland, Amsterdam en Utrecht, te ontdekken. Waar je ook vandaan komt, BUNK heeft voor iedereen de perfecte manier om het land te verkennen als een echte typische Nederlander: op de fiets.

Book Now Read More