Book Now
Menu UTRarrow
arrow Book Now

Hotel Aanbiedingen en Arrangementen Utrecht

BUNK Hotels

WONDERMENT

WINTERWONDERMENT

Heeft deze lockdown je ook achtergelaten met een verlangen naar een nieuwe stedentrip? Stop met dromen en begin met plannen! Met de nieuwe maatregels die van kracht zijn kan BUNK Restaurant geen gasten plaatsen om te dineren, maar wees gerust, BUNK Hotel blijft open. Om dit te vieren geven we korting op overnachtingen tot en met maart 2021. Of je nu liever in één van onze Pods slaapt of verblijft in één van onze gezellige en knusse privé kamers, je wilt de kans om voor deze tarieven te reserveren niet missen!

Book Now Read More
Friends Night - BUNK Utrecht Package

BUNK BFF NIGHT

Behoefte aan een fijne avond uit met je BFF, maar geen zin om samen in één bed te belanden. Het hotel van BUNK blijft gewoon open, breng samen de nacht door in hartje Utrecht in een van onze pods. Geniet van een driegangendiner in ons restaurant, een heerlijke hotelovernachting in een van onze BUNK pods en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt. Allemaal onder hetzelfde dak. Dit alles in een veilige en COVID proof omgeving.

Book Now Read More
IMG_0308

BUNK DATE NIGHT

Behoefte aan quality time met zijn tweeën? Het hotel van BUNK blijft gewoon open. Breng samen de nacht door in hartje Utrecht. Geniet van een driegangendiner in ons restaurant, een heerlijke hotelovernachting in een van onze BUNK rooms en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt. Allemaal onder hetzelfde dak. Zo kunnen jullie er toch even samen tussenuit in een veilige en COVID proof omgeving.

Book Now Read More
5. EPIC BUNK Room

BREEK DE WEEK

Ben je het zat om thuis te werken? Verander je omgeving eens doordeweeks! Breek de week met een trip naar BUNK. De prijs van deze deal is gebaseerd op enkel de kamer, maar je hebt de keuze om tijdens het boeken ook nog het ontbijt toe te voegen, zodat je de dag goed begint met een volle maag.

Book Now Read More
Bike UTR

TWEE-WIEL-DEAL

Ach… vrijheid, vakantie. Wat een heerlijk gevoel. Lekker weg van huis, bijkletsen met vrienden of op avontuur met de familie. Gebruik die tijd om de mooiste steden van Nederland, Amsterdam en Utrecht, te ontdekken. Waar je ook vandaan komt, BUNK heeft voor iedereen de perfecte manier om het land te verkennen als een echte typische Nederlander: op de fiets.

Book Now Read More