Book Now
Menu UTRarrow
arrow Book Now

      Aanbiedingen en Arrangementen bij BUNK Hotel Utrecht

 

Easter Offer in Utrecht - BUNK Hotel

PAASEN IN UTRECHT

BUNK Hotel


Vier het paasweekend bij Bunk Utrecht! Zelfs met COVID-beperkingen hebben we het perfecte hotelpakket samengesteld om maximaal van het Paasweekend te genieten. Beleef een unieke én onvergetelijke ervaring bij Bunk Hotel.

Book Now Read More
Wonderment

Voorjaarsvakantie in Utrecht

BUNK HOTEL


Kijk je uit naar de zonnige en zomerse dagen? Bij Bunk doen we dat zeker, dus begin alvast met het plannen van je voorjaarsvakantie in Utrecht! We zijn altijd op de hoogte van de beperkingen van Covid-19 om je een veilige stedentrip in Utrecht te garanderen. Je kunt ofwel in een pod verblijven en de ruimte delen met je sociale kring of genieten van een plek in een Bunk kamer. Wij bieden kortingstarieven voor beide kamertypes.

Book Now Read More
Dinner Package for 4 - BUNK Hotel Utrecht

BUNK DATE NIGHT

OVERNACHTING HOTEL, DINER & ONTBIJT VOOR 2


Behoefte aan quality time met zijn tweeën? Het hotel van BUNK blijft gewoon open. Breng samen de nacht door in hartje Utrecht. Geniet van een driegangendiner in ons restaurant, een heerlijke hotelovernachting in een van onze BUNK rooms en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt. Allemaal onder hetzelfde dak. Zo kunnen jullie er toch even samen tussenuit in een veilige en COVID proof omgeving.

Book Now Read More
WONDERMENT

WINTERWONDERMENT

WINTER SPECIAAL IN UTRECHT


Heeft deze lockdown je ook achtergelaten met een verlangen naar een nieuwe stedentrip? Stop met dromen en begin met plannen! Met de nieuwe maatregelen die van kracht zijn kan BUNK Restaurant geen gasten plaatsen om te dineren, maar wees gerust, BUNK Hotel blijft open. Om dit te vieren geven we korting op overnachtingen tot en met maart 2021. Of je nu liever in één van onze Pods slaapt of verblijft in één van onze gezellige en knusse privé kamers, je wilt de kans om voor deze tarieven te reserveren niet missen!

Book Now Read More
Bunk BFF Night

BUNK BFF NIGHT

OVERNACHTING POD, DINER & ONTBIJT


Behoefte aan een fijne avond uit met je BFF, maar geen zin om samen in één bed te belanden. Het hotel van BUNK blijft gewoon open, breng samen de nacht door in hartje Utrecht in een van onze pods. Geniet van een driegangendiner in ons restaurant, een heerlijke hotelovernachting in een van onze BUNK pods en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt. Allemaal onder hetzelfde dak. Dit alles in een veilige en COVID proof omgeving.

Book Now Read More
Bike UTR

TWEE-WIEL-DEAL

FIETSARRANGEMENT IN UTRECHT


Ach… vrijheid, vakantie. Wat een heerlijk gevoel. Lekker weg van huis, bijkletsen met vrienden of op avontuur met de familie. Gebruik die tijd om de mooiste steden van Nederland, Amsterdam en Utrecht, te ontdekken. Waar je ook vandaan komt, BUNK heeft voor iedereen de perfecte manier om het land te verkennen als een echte typische Nederlander: op de fiets.

Book Now Read More