Book Now
Menu UTRarrow
AMS
arrow Book Now
church
GETRANSFORMEERDE KERK
comfort-food
FEEL GOOD FOOD
art
KUNST & DESIGN
speech
ONTMOETINGSPLEK
wifi
GRATIS SNELLE WIFI
heart
VEEL LIEFDE
Neude Place in Utrecht - Bunk Hotel

HOTEL DICTHBIJ NEUDE

BUNK Utrecht is een origineel hostel in Utrecht, gelegen aan de Catharijnekade. Ben je aan het dwalen door de stad en op zoek naar een plek om voor even uit te rusten.

Neudeplein is de perfecte plek om even uit te rusten. Ontdek het aanbod van verschillende restaurants en barretjes, allemaal ideaal voor elk moment van de dag of het nu ontbijt, lunch of diner is. Kom je in de zomer naar Utrecht? Neudeplein staat vol met terrassen waar je in de zon van een heerlijk koud drankje kunt genieten.

Neudeplein is op 7 minuten loopafstand van BUNK hotel en ook van de Domtoren. Terwijl je wacht om de meest emblematische toren te beklimmen kun je een van heerlijke maaltijd of snack genieten op Neudeplein om weer op kracht komen.

Kom en verblijf bij BUNK, waar Hotel en Hostel samenkomen…

BUNK IN UTRECHT ROUTEBESCHRIJVING
circle
Bunk-Hotel-UTR
Locaties van BelangAfstandWandelen
TivoliVredenburg150 mtr1 min
Centraal Station200 mtr2 min
Hoog Catharijne200 mtr2 min
Oudegracht400 mtr5 min
Neude600 mtr7 min
Dom Toren950 mtr10 min
St Martin's Cathedral1 km12 min
Utrecht University1 km12 min
Jaarbeurs1,5 km15 min
circle

BUNK in Utrecht

Utrecht

BUNK Hotel Utrecht bevindt zich aan de Catharijnekade 9 in de binnenstad van Utrecht. Het is zit op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station en Hoog Catharijne.

Zoek je naar een leuke en betaalbare plek om te verblijven in het centrum van Utrecht? Kies dan voor ons innovatieve budget hotel concept.

circle