Book Now
Menu UTRarrow
AMS
arrow Book Now
church
GETRANSFORMEERDE KERK
comfort-food
FEEL GOOD FOOD
art
KUNST & DESIGN
speech
ONTMOETINGSPLEK
wifi
GRATIS SNELLE WIFI
heart
VEEL LIEFDE
Utrecht centraal station

HOTEL DICHTBIJ TIVOLIVREDENBURG

BUNK Hotel Utrecht is een design budget hotel gelegen aan de Catharijnekade in het city centrum van Utrecht. Het is een geweldige plek voor muziekliefhebbers.

Ik hoor je al vragen waarom. Dit komt omdat concertzaal TivoliVredenburg op steenworp afstand ligt. Er is jaarrond een fantastische agenda te vinden, met diverse genres van pop tot klassiek open voor het publiek.

Voor of na dat je een concert bezoekt kun je bij ons terecht voor iets lekkers en gezond in ons restaurant. En ja, ons hippe budget hotel is direct gelegen naast het city centrum, allemaal op maar een paar minuten loopafstand van vele lokale attracties en bezienswaardigheden.

Kom en verblijf bij BUNK, waar Hotel en Hostel elkaar overbruggen.

BUNK IN UTRECHT ROUTEBESCHRIJVING
circle
TivoliVredenburg in utrecht

TivoliVredenburg, een design muziek coomplex

TivoliVredenburg is een concertzaal gelegen recht voor Utrecht Centraal en maar een paar meters verwijderd Bunk Hotel in Utrecht
Dit muziek complex biedt meer dan 1750 shows, concerten, festivals en evenementen door het jaar heen. Check het volledige programma hieronder en boek je favoriete evenement!

Zoek je voor een evenementenlocatie? De locatie is ook beschikbaar voor evenementen zoals zakelijke aangelegenheden of verjaardagen te organiseren.

circle
Bunk-Hotel-UTR
Locaties van BelangAfstandWandelen
TivoliVredenburg150 mtr1 min
Centraal Station200 mtr2 min
Hoog Catharijne200 mtr2 min
Oudegracht400 mtr5 min
Neude600 mtr7 min
Dom Toren950 mtr10 min
St Martin's Cathedral1 km12 min
Utrecht University1 km12 min
Jaarbeurs1,5 km15 min
circle

BUNK in Utrecht

Utrecht

BUNK Hotel Utrecht bevindt zich aan de Catharijnekade 9 in de binnenstad van Utrecht. Het is zit op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station en Hoog Catharijne.

Zoek je naar een leuke en betaalbare plek om te verblijven in het centrum van Utrecht? Kies dan voor ons innovatieve budget hotel concept.

circle