Book Now
Menu UTRarrow
AMS
arrow Book Now
church
GETRANSFORMEERDE KERK
comfort-food
FEEL GOOD FOOD
art
KUNST & DESIGN
speech
ONTMOETINGSPLEK
wifi
GRATIS SNELLE WIFI
heart
VEEL LIEFDE
Oudegracht en Utrecht - Bunk Hotel

HOTEL DICHTBIJ DE OUDEGRACHT

BUNK Utrecht is een hotel met pods in Utrecht, gelegen aan de Catharijnekade. Wat is een Nederlandse stad zonder kanaal?

In Utrecht, kan je heerlijk rond de oude Oudegracht wandelen. Het kanaal, dat gebouwd is in de 12de eeuw, was destijds een belangrijk knooppunt als haven in de stad. Het kanaal loopt door het hele stadscentrum en zit vol verrassingen.

Verschillende kastelen en scheepswerven zijn gebouwd langs het kanaal tijdens de 13de eeuw. Tegenwoordig zijn ze in gebruik als restaurants, cafés, clubs en opslagplaatsen… Ook kun je van de kastelen genieten die uitmaken van het landelijk cultureel erfgoed.

Rond de Oudegracht kan je heerlijk ronddwalen, of nog beter, meevaren met een rondvaart door de oude kanalen van Utrecht.

Kom en verblijf bij BUNK, waar Hotel en Hostel samenkomen…

BUNK IN UTRECHT ROUTEBESCHRIJVING
circle
Bunk-Hotel-UTR
Locaties van BelangAfstandWandelen
TivoliVredenburg150 mtr1 min
Centraal Station200 mtr2 min
Hoog Catharijne200 mtr2 min
Oudegracht400 mtr5 min
Neude600 mtr7 min
Dom Toren950 mtr10 min
St Martin's Cathedral1 km12 min
Utrecht University1 km12 min
Jaarbeurs1,5 km15 min
circle

BUNK in Utrecht

Utrecht

BUNK Hotel Utrecht bevindt zich aan de Catharijnekade 9 in de binnenstad van Utrecht. Het is zit op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station en Hoog Catharijne.

Zoek je naar een leuke en betaalbare plek om te verblijven in het centrum van Utrecht? Kies dan voor ons innovatieve budget hotel concept.

circle