Book Now
Menu UTRarrow
AMS
arrow Book Now
event-locatie-huren

GROEPEN, ARRANGEMENTEN, EVENTS OF PRIVE FEESTJE ORGANISEREN

Ben je van plan om met een groep naar Amsterdam/Utrecht te komen en willen julllie slapen om een onvergetelijke plek. Dan ben je bij BUNK op de juiste plek. Wij hebben pods en kamers geschikt voor elke groep. Bij ons krijg je als groep speciale tarieven als je via onze afdeling reserveringen boekt.

Wij praten over een groepsboekings wanneer je minimaal 8 kamers tegelijkertijd afneemt. Wil je een groepsaanvraag doen voor kamers of pods, stuur dan een mail met het aantal personen en benodigde kamers, de aankomstdatum en het aantal nachten naar group.utrecht@bunkhotels.com of group.amsterdam@bunkhotels.com

Wil je alleen het restaurant gedeelte afhuren? Klik dan op de button hieronder voor een offerte!

Offerte maken & reserveren

circle
borrel-organiseren-in-utrecht-centrum

TOT DE NOK TOE VEEL MOGELIJKHEDEN

Brainstormsessies organiseren voor je bedrijf of een mooie locatie voor een receptie, bij BUNK is alles mogelijk. Van borrels tot private dinners in het centrum van Utrecht. Je kunt bijvoorbeeld ook je product lanceren bij BUNK.

Zoek je een mooie locatie om te vergaderen? Wij zijn gevestigd in een kerk: van oudsher een belangrijke ontmoetingsplaats en het sociale bindmiddel; waar mensen bijeenkomen en gezamenlijke belevingen creëren.

Offerte maken & reserveren
circle