Book Now
Menu UTRarrow
AMS
arrow Book Now
Events Activities
Sunday_roast_3-1

Sunday Roast

29 mei 22

12.00-18.00

Book

Zondagen staan in het teken van gezelligheid, uitrusten en opladen voor de komende week. En hoe kan je dit beter doen dan een dagje met je familie of vrienden genieten van ouderwetse zondagse warme maaltijd?
Elke laatste zondag van de maand organiseren wij een ‘Sunday Roast’ (met een Bunk-twist natuurlijk) voor slechts € 18 per persoon, met een optionele proeverij van vijf verschillende bieren of wijnen voor € 25 extra, of een Pitcher bier voor slechts € 10 die je kan delen met je vrienden! Wat voor eten hoort er bij? Klassieken zoals rosbief met jus of langzaam in espresso en boter gegaarde knolselderij met een pepersaus, geroosterde bospeen met sinaasappel en honing, geroosterde aardappels, Yorkshire pudding, doperwten met munt en basilicum en geroosterde bloemkool met notencrunch.
Natuurlijk mogen we de kleintjes niet vergeten! De kinderen kunnen genieten van een kleinere Sunday Roast voor slechts € 10 per maaltijd. Ook aan de kieskeurige eters is gedacht en zijn van harte welkom om een sandwich en frietjes of iets anders van het menu te kiezen.
Als klap op de vuurpijl gaat de Sunday Roast gepaard met unieke optredens in onze monumentale kerk. Ben jij er klaar voor om je te laten ‘roasten’ bij Bunk?
Mondig op maandag

Spoken Word by Mondig op Maandag

2 sep 19

Find out more
eric-krull-fi3_lDi3qPE-unsplash

Sounds by Qendresa

3 jun 22

Find out more
erik-mclean-QzpgqElvSiA-unsplash

Sounds by Donny The

10 jun 22

Find out more