Book Now
Menu UTRarrow
AMS
arrow Book Now
church
GETRANSFORMEERDE KERK
comfort-food
FEEL GOOD FOOD
art
KUNST & DESIGN
speech
ONTMOETINGSPLEK
wifi
GRATIS SNELLE WIFI
heart
VEEL LIEFDE
Utrecht centraal station

HOTEL IN DE BUURT VAN CENTRAAL STATION UTRECHT

BUNK Hotel Utrecht is een trendy budget hotel gelegen aan de Catharijnekade in het centrum van Utrecht, vlakbij het treinstation. We hebben een monumentale kerk getransformeerd tot de perfecte thuisbasis om het historische centrum van Utrecht te ontdekken.

En ja, ons hippe budget hotel is maar 5 minuten lopen vanaf Centraal Station Utrecht, het meest centrale Centraal Station van Nederland.

Kom en verblijf bij BUNK. Wij slaan een brug tussen hotels en hostels.

BUNK IN UTRECHT ROUTEBESCHRIJVING
circle
Utrecht centraal station

ROUTE VAN UTRECHT CENTRAAL TREIN STATION NAAR HET HOTEL

  • Lopend
    Loop Utrecht Centraal uit door winkelcentrum Hoog Catharijne heen.

Bunk Hotel Utrecht - Walking Distance from Centraal Station

  • Met de Taxi
    Zoek voor de gele wijzers op de grond die u naar de taxi plaats wijzen.
circle
Bunk-Train-MTF-EN

MET DE TREIN NAAR AMSTERDAM VANUIT UTRECHT CENTRAAL STATION

Amsterdam is vaak vol en prijzen liggen een stuk hoger dan de hotels in Utrecht. Dus waarom in Amsterdam verblijven als je ook in het prachtige Utrecht kunt overnachten?
BUNK Hotel Utrecht ligt recht naast Utrecht Centraal Station en met de trein ben je binnen no-time in Amsterdam. Hier links van in het schema kan je de reistijden vinden…

TREIN DIENSTREGELING
circle
hostel utrecht

EAT & DRINK IN DE BUURT VAN CENTRAAL STATION UTRECHT

In ons restaurant is het fijn rondhangen. De hele dag lang, als je wilt. Na je ontbijt kan je hier lekker werken of afspreken. En ’s avonds is er altijd iets cultureels te beleven, georganiseerd door onze eigen Liberales Foundation.

Het betaalbare menu staat vol lokale gerechten. En nu je toch binnen bent: loop vooral even door naar onze andere gezamenlijke ruimtes. Speciaal gemaakt om even bij te komen of te socializen. Met wie? Met je vrienden, onze reizende gasten, of andere Utrechters. En natuurlijk mag je blijven logeren!

BUNK RESTAURANT UTRECHT
circle

BUNK in Utrecht

Utrecht

BUNK Hotel Utrecht bevindt zich aan de Catharijnekade 9 in de binnenstad van Utrecht. Het is zit op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station en Hoog Catharijne.

Zoek je naar een leuke en betaalbare plek om te verblijven in het centrum van Utrecht? Kies dan voor ons innovatieve budget hotel concept.

 

circle