Book Now
Menu
arrow Book Now
press8-tattoo

WIN JOUW DROOM TATTOO

30th January 2020

Elke tattoo heeft een verhaal. Verteld in het moment, vastgelegd voor het leven, op een intieme plek. Dichter op de huid kun je niet komen. Wat is het verhaal dat jij voor de rest van je leven bij je wil dragen? Deel deze story met BUNK en maak kans op jouw droom tattoo, samen met jou ontworpen -en gezet door tattoo-artist Coco Rae.

Altijd al jouw verhaal op je lijf gewild? Zo doe je mee. Stuur voor 26 maart jouw verhaal naar tattoo-artist Coco Rae via tattoo@bunkhotels.com en maak kans op een gratis tattoo van haar hand. Coco Rae kiest het verhaal dat haar het meeste aanspreekt. Als dat verhaal jouw verhaal is, zal zij samen met jou op 12 april een tattoo ontwerpen op basis van jouw story om die daarna gelijk te tatoeëren, live bij BUNK.

Coco Rae is tattookunstenaar en woont in Utrecht. Ze werkt bij The Preacher’s Son Tattoo Studio in Amsterdam. Hier kun je voorbeelden zien van haar werk.

Omdat BUNK draait om verhalen en kunstenaars zoals Coco Rae wil steunen, zal het proces worden vastgelegd in een film. Als winnaar hou je er dus meer dan alleen een tattoo aan over!

Op 31 maart maken we de winnaar bekend.

Over BUNK
2 churches
200 rooms
20.000 stories

Het concept van BUNK Hotels is een mix van hospitality, design, kunst, cultuur en luxe voor iedereen. De eerste vestiging van de nieuwe hotelgroep BUNK Hotels opende in juni 2019 haar deuren in Utrecht na een intensieve verbouwing van een jaar. In Amsterdam wordt dit voorjaar een tweede BUNK-vestiging geopend in de St. Ritakerk in Amsterdam-Noord.

press11-bunkstillopen

BUNK UTRECHT BLIJFT OPEN: ETEN ÉN SLAPEN IN EEN KERK

30th October 2020

Find out more
press10-studio

BUNK STELT STUDIO OPEN VOOR CREATIEF TALENT

16th October 2020

Find out more
press9-terrace-opt2

BUNK HOTELS OPENT ZOMERS TERRAS IN UTRECHT

7th August 2020

Find out more