Book Now
Menu
arrow Book Now
press3-culturalcalendarstart

BUNK UTRECHT TRAPT IN SEPTEMBER AF MET CULTURELE EVENTKALENDER

4th September 2019

BUNK, het meest eigenwijze hotel van Nederland, blinkt uit in veelzijdigheid. BUNK wil de oude buurtfunctie van een kerk weer terugbrengen door middel van kunst en cultuur. Soms speelt er bij BUNK iemand op het oude orgel, dan weer is er een optreden van een singer-songwriter. Ook zijn er exposities en lezingen, poëzie, cabaret, lichtshows en filmavonden. Deelname is altijd gratis. Leuk voor de lokale artiesten en kunstenaars, de bewoners uit de buurt én voor de gasten. Graag presenteren we de culturele agenda die aftrapt in september.

Vind je het zelf leuk iets te organiseren, ben je kunst- of cultuurmaker; neem contact op met BUNK via culture@bunkhotels.com. Volg BUNK ook op social en bekijk alle events op hun Facebook pagina: https://www.facebook.com/pg/bunkhotels/events

Culturele eventkalender september 2019

DatumTijdEventDetails
1-sep20:00-21:30Jazz by Hugo SipsGitarist Hugo Sips speelt jazz geïnspireerd door zowel de Amerikaanse traditie als de Europese (Django Reinhardt). Hij heeft gestudeerd aan het Conservatorium in Utrecht en de geschiedenis van de jazz sound kent hij als geen ander. Zowel de standards als de originals; ze komen voorbij met een moderne twist waarbij je je voeten moeilijk stil kunt houden.
2 sep20:00- 22:00Spoken Word by Mondig op MaandagMondig op Maandag is een spoken word event inhet hart van Utrecht. De sterke, ontroerende en leuke verhalen in combinatie met de ambiance van de karakteristieke kerk zorgen voor een sfeervolle en gezellige avond. Een rollercoaster aan emoties en verschillende bieren uit de streek maken de verhalen los. Een avond om te geven, te nemen, te delen en niet meer te vergeten.
3-sep21:00 – 00:00Moves by Tuesday’s TangoIn Utrecht is dinsdagavond tangoavond. Doe mee aan de wekelijkse meet-up voor dansliefhebbers in de stad, nu voor het eerst bij BUNK. Dans mee op sizzling milonga en ontmoet nieuwe vrienden op de dansvloer tijdens Tuesday’s Tango.
4-sep20:30 – 22:30Jazz by Jules MonenBreek de week met de Jules Monen jazz trio. Met Timothy Banchet op de piano, Jules Monen op contrabass en Cris Monen achter de microfoon kun je heerlijk achterover hangen en genieten van de fijnste jazz en blues platen met een twist.
5-sep20.00 tot 23.00Sounds by FunkKaravaanDe DJ’s van de FunkKaravaan draaien de beste soul-, funk- en discoplaatjes uit hun 100% vinyl collectie. Ze zijn terug met hun knaloranje caravan vol platen en staan te popelen om je terug te brengen naar de funky jaren ’70. Laat je verrassen door onbekende pareltjes of waag een dansje op je favoriete discoclassic. Met uitstapjes naar afrobeat, dub, latin, nu-soul en hiphop hebben de jongens van de FunkKaravaan altijd een verrassing in petto!
6-sep20.00 tot 23.00Sounds by Nelson KwameAls een ware vinyl junkie zal Nelson Kwame je een gevoel van plezier en geluk laten ervaren op de dansvloer. Hij is resident DJ bij TivoliVredenburg, Stranded.FM en Red Light Radio. Ook bij BUNK komt hij weer langs om zijn liefde voor jazz te mixen met een eclectische selectie aan vinyl goodness voor een avond vol goede vibes.
7-sep20:00 – 23:00Sounds by RevelinoVan clubs tot bruiloften, Revelino weet er overal een feestje van te maken. Hij houdt van Utrecht en draait een mix van funk, soul, hip-hop en house, zodat jij je beste moves kunt laten zien.
8-sep16-18Jazz by Bob RoosGeniet van een knusse zondagmiddag met jazz bij BUNK. Een trio van getalenteerde muzikanten brengt de sfeer erin: Martien Oster op gitaar, Cord Heineking op bas en Bob Roos op de drums. Roos speelt ook de rol van je jazz-gastheer voor de avond.
12-sep20.00 tot 23.00Sounds by HeronHij woont momenteel in Rotterdam, maar Heron verblijdt Utrecht al jaren met zijn beats. Hij komt graag terug naar zijn oude woonplaats en vult BUNK wederom met zijn slow but funky sound. Verwacht percussie, lekkere breaks, zwoele snaren en vooral goede vibes.
13-sep20.00 -23.00Sounds by Nelson KwameVinyl junkie Nelson Kwame creëert een gevoel van plezier en geluk op de dansvloer waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Hij is resident DJ bij TivoliVredenburg, Stranded.FM en Red Light Radio. Ook bij BUNK komt hij weer langs om zijn liefde voor jazz te mixen met een eclectische selectie aan vinyl goodness voor een avond vol goede vibes.
14-sep12:00 – 17:00OPEN MONUMENTENDAG – Orgelconcert by Gerrit Christaan de GierTijdens Utrecht’s Open Monumentendag speelt de getalenteerde organist Gerrit Christiaan de Gier live op het monumentale Quellhorst orgel. Het grootse geluid van het unieke orgel uit 1813 zal niemand onberoerd laten.
14-sep20.00 tot 23.00Sounds by DJ DynamiteMet meer dan 25 jaar ervaring op verschillende podia, waaronder in Utrecht Club Monza, Bar Stadstuin, De Utrechter, en Het Gegeven Paard, is DJ Dynamite geen vreemde achter de draaitafel. Iedere avond begint knallend en hij mixt verschillende stijlen naadloos in elkaar met zijn brede selectie aan platen. Jazz, soul, funk, R&B, disco, hip hop, reggae, dancehall – het kan allemaal voorbij komen vanavond.
15-sep11:00 – 14:00Massages by Mahbu KalamiRelax deze zondag en laat je zorgen van de afgelopen week achter je met een gratis massage van Mahbu Kalami.
16-sep20:00 – 21:00Folk-pop by PhemianPhemian maakt esthetische folk-pop geïnspireerd door de natuur. Verwacht soulvolle vocals, cello en viool. Samen met ‘three different angels’, Anne van Brunschot, Mirthe de Jonge en Femke Bun, maakt Phemian er een liefdevolle middag van vol positieve sounds.
19-sep20.00 tot 23.00Sounds by FunkkaravaanDe DJ’s van de FunkKaravaan draaien de beste soul-, funk- en discoplaatjes uit hun 100% vinyl collectie. Je zult hun knaloranje caravan vol platen regelmatig terug bij BUNK, waarmee ze je terug brengen naar de funky jaren ’70. Laat je verrassen door onbekende pareltjes of waag een dansje op je favoriete discoclassic. Met uitstapjes naar afrobeat, dub, latin, nu-soul en hiphop hebben de jongens van de FunkKaravaan altijd een verrassing in petto!
20-sep20.00 tot 23.00Sounds by Joep EdhartJoep Edhart’s liefde voor soulplaten begon al vroeg – als 10-jarig jongetje verzamelde hij al platen. Drie jaar geleden heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Sindsdien deelt hij zijn liefde voor soul met ons vanachter de draaitafel. Nu is hij terug bij BUNK voor een avond vol funk en fun.
21-sep20.00 tot 23.00Sounds by HeronHeron is terug voor een bruisende avond in zijn voormalige woonplaats Utrecht om BUNK weer met zijn slow but funky sound te vullen. Verwacht percussie, lekkere breaks, zwoele snaren en vooral goede vibes.
22-sep12:00 – 13:30Piano ligconcert by Xavier BootGa liggen en geniet van de prachtige klanken van pianist Xavier Boot. Hij speelde in alle belangrijke klassieke concertzalen van het land en trad op in diverse landen in Europa, Azië en Noord-Amerika. Zijn muziek is gebruikt in films, documentaires (Buitenkampers, Netflix) en live in het theater (met Astrid Seriese). Hij werkt samen met YAN (Jan van Eerd) en speelt in de Indie pop band ‘NOW.’ Xavier’s solo piano composities zijn beïnvloed door klassieke grootmeesters en hedendaagse componisten. Zijn muziek is contemplatief en tegelijkertijd vol emotie.
25-sep20:30 – 22:30Jazz by Noortje FassaertBreek de week met de jazz sounds van vocalist Noortje Fassaert. Samen met Timothy op piano, Jules Monen op drums en de legendarische Edwin Corzillius op bass, zal Noortje een selectie aan soul en jazz klassiekers, maar ook haar eigen composities zingen.
26-sep20.00 tot 23.00Sounds by HeronHij woont momenteel in Rotterdam, maar Utrecht is waar het allemaal begon voor Heron. Hij komt graag terug naar BUNK met zijn slow but funky sound. Verwacht percussie, lekkere breaks, zwoele snaren en vooral goede vibes.
27-sep20.00 tot 23.00Sounds by DJ DynamiteMet meer dan 25 jaar ervaring op verschillende podia, waaronder in Utrecht Club Monza, Bar Stadstuin, De Utrechter, en Het Gegeven Paard, is DJ Dynamite geen vreemde achter de draaitafel. Iedere avond begint knallend en hij mixt verschillende stijlen naadloos in elkaar met zijn brede selectie aan platen. Jazz, soul, funk, R&B, disco, hip hop, reggae, dancehall – het kan allemaal voorbij komen op deze avond waarop DJ Dynamite weer achter de draaitafels bij BUNK komt staan.
28-sep20.00 tot 23.00Sounds by Joep EdhartJoep Edhart’s liefde voor soulplaten begon al vroeg – als 10-jarig jongetje verzamelde hij al platen. Drie jaar geleden heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Sindsdien deelt hij zijn liefde voor soul met ons vanachter de draaitafel. BUNK verwelkomt hem wederom graag voor een avond vol funk en fun.
29-sep11:00 – 14:00Massages by Mahbu KalamiRelax deze zondag en laat je zorgen van de afgelopen week achter je met een gratis massage van Mahbu Kalami.

Over BUNK Hotels

De betaalbare kamers bij BUNK zijn compact, maar wel van alle gemakken voorzien en slim en functioneel ontworpen. Je hoeft niet eens uit bed te komen om alle knopjes in de kamer te bedienen. Je slaapt in een uitstekend bed met kraakhelder bedlinnen en hebt een eigen badkamer. Wil je goedkoper slapen? Probeer dan de speciale pods: capsules met een bed voor één of twee personen, die je met een licht- en geluidswerend gordijn kunt afsluiten. Uniek in Nederland.Uiteraard kun je bij BUNK ook terecht voor eten en drinken. BUNK brouwt zijn eigen bier en serveert wereldgerechten. Vlees, vis, vegetarisch, vega? Het kan allemaal. Betaalbare maaltijden aan een tafeltje voor twee of gezellig samen aan een lange tafel. BUNK is voor iedereen.

press11-bunkstillopen

BUNK UTRECHT BLIJFT OPEN: ETEN ÉN SLAPEN IN EEN KERK

30th October 2020

Find out more
press10-studio

BUNK STELT STUDIO OPEN VOOR CREATIEF TALENT

16th October 2020

Find out more
press9-terrace-opt2

BUNK HOTELS OPENT ZOMERS TERRAS IN UTRECHT

7th August 2020

Find out more