Book Now
Menu
arrow Book Now
press11-bunkstillopen

BUNK UTRECHT BLIJFT OPEN: ETEN ÉN SLAPEN IN EEN KERK

30th October 2020

Zin om er even lekker tussenuit te gaan in deze bijzondere tijd? Goed nieuws: BUNK Utrecht blijft open. In de monumentale kerk in hartje centrum kan je ook de komende periode terecht voor een welverdiende staycation. Ben je toe aan een date night of een avondje uitgebreid bijkletsen met je beste vriend(in)? Met deze coronaproof arrangementen combineer je een overnachting bij BUNK met een driegangendiner onder hetzelfde dak. Liever thuis slapen maar wel genieten van feel good food? Geen probleem: BUNK Utrecht start ook met takeaway van hun wereldse gerechten!

BFF Night – diner en overnachting met een vriend(in)

Behoefte aan een fijne avond uit met je BFF, maar na afloop liever wel languit de nacht doorbrengen in een eigen bed? Dan is het BFF Night arrangement iets voor jou. Proost op de vriendschap met bubbels, geniet van een driegangendiner en zoek daarna lekker je eigen pod op. In de doordacht ingerichte cabine combineer je maximale privacy en comfort met minimale kosten. Dat is nog eens bijzonder overnachten.

Prijs: vanaf €65 per persoon. Dagelijks beschikbaar. Inclusief ontbijt. Op de website vind je meer informatie over het BFF Night arrangement en kan je direct reserveren.

Date Night – diner en overnachting voor twee

Behoefte aan wat quality time met zijn tweetjes? Breng samen de nacht door in hartje Utrecht. Het Date Night arrangement bestaat uit een driegangendiner in het restaurant gevolgd door een heerlijke overnachting in één van de BUNK rooms. Lekker uitslapen? Geen probleem, het ontbijt wordt tot 11.30 uur geserveerd.

Prijs: vanaf €64,50 per persoon. Dagelijks beschikbaar. Op de website vind je meer informatie over het Date Night arrangement en kan je direct reserveren.

Haal BUNK in huis

Liever thuis genieten van feel good food? Geen probleem: BUNK Utrecht start met takeaway! Op het afhaalmenu vind je een selectie van gerechten die je kent uit de wereldkeuken. Je hebt ruime keuze uit duurzame vlees- en visgerechten die worden gemaakt van betaalbare en biologische streekproducten. Bestellen kan via https://www.bunkrestaurants.com/utrecht/ je kan de gerechten dan zelf afhalen bij BUNK of laten bezorgen door Deliveroo en Uber Eats.

Over BUNK

BUNK slaat de brug tussen hotels en hostels. In een historische ambiance vinden vrienden van ver én dichtbij een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. In 2019 won BUNK Utrecht de award ‘Best hotel concept’ van Entree Awards.

press10-studio

BUNK STELT STUDIO OPEN VOOR CREATIEF TALENT

16th October 2020

Find out more
press9-terrace-opt2

BUNK HOTELS OPENT ZOMERS TERRAS IN UTRECHT

7th August 2020

Find out more
press8-tattoo

WIN JOUW DROOM TATTOO

30th January 2020

Find out more