Book Now
Menu
arrow Book Now
press4-anotherhotelpromo

BUNK PRESENTEERT: ANOTHER HOTEL PROMO VIDEO

12th September 2019

Jean-Pierre probeert te duiken in zijn pap. George maakt zich op voor een groots optreden. Julia werkt aan haar meesterwerk over Tasmaanse gevangenistatoeages. En wie is dat eigenaardige kattenvrouwtje? Ontdek het in Another Hotel Promo Video van BUNK, het meest eigenwijze hotel van Nederland. Of was het nou een hostel?

Mocht je het nieuws gemist hebben: BUNK Hotels heeft sinds kort de deuren van de eerste vestiging geopend, hartje Utrecht in een verbouwde kerk. Binnenkort gaat BUNK Amsterdam open, ook in een voormalig huis van God.

Daar moest natuurlijk een promo video voor gemaakt worden. Een dikke knipoog naar Wes Anderson’s Grand Budapest Hotel, zo zou je dit artistieke staaltje cinematografie van BUNK best kunnen noemen. En tevens een ode aan de paradijsvogel die in ieder schuilt, iedereen heeft tenslotte zijn eigen originele verhaal. BUNK laat deze verhalen samen komen. Vandaar de pay-off:

BUNK
2 churches
200 rooms
20.000 stories.

Het BUNK-concept is een vervaging tussen de termen hotel en hostel. Of het nu een hotel is met hostelprijzen of een hostel met de luxe van een hotel, dat kom je zelf maar ontdekken. Het is in ieder geval design, kunst, cultuur en luxe voor iedereen. En liefde. Heeeeel veel liefde. Want liefde zit hem altijd in de details en BUNK is gek op details. Die zorgen voor de verwondering en nodigen uit om op ontdekkingstocht te gaan binnen de voormalige kerk. Om nog meer grapjes en kleine pareltjes te ontdekken en de verwondering te laten sprankelen. Zo wordt BUNK onderdeel van het verhaal. Daar weten Jean-Pierre, George en Julia alles van.

Delen is lief.
EXTRA INFO
BUNK haalt de ‘s’ uit hostel
De betaalbare kamers bij BUNK zijn compact, maar wel van alle gemakken voorzien en slim en functioneel ontworpen. Je hoeft niet eens uit bed te komen om alle knopjes in de kamer te bedienen. Je slaapt in een uitstekend bed met kraakhelder bedlinnen en hebt een eigen badkamer. Wil je goedkoper slapen? Probeer dan de speciale pods: capsules met een bed voor één of twee personen, die je met een licht- en geluidswerend gordijn kunt afsluiten. Uniek in Nederland.

Ontmoetingen, kunst & cultuur
Vroeger kwam de buurt samen in de kerk. BUNK wil deze buurtfunctie weer terugbrengen door kunst en cultuur. Soms speelt er iemand op het oude orgel, dan weer is er een optreden van een singer-songwriter. Exposities en lezingen, poëzie, cabaret, lichtshows en filmavonden. Alle evenementen zijn gratis en betaald door de door BUNK speciaal opgerichte Stichting Sociaal Cultuurfonds Liberales dat gevoed wordt uit het winstpotje van BUNK. Leuk voor de lokale artiesten en kunstenaars, de bewoners uit de buurt én voor de gasten.

Eten en drinken
Uiteraard kun je bij BUNK ook terecht voor eten en drinken. BUNK brouwt zijn eigen bier en serveert wereldgerechten. Vlees, vis, vegetarisch, vega? Het kan allemaal. Betaalbare maaltijden aan een tafeltje voor twee of gezellig samen aan een lange tafel. BUNK is voor iedereen.

FACTS BUNK UTRECHT
45 kamers (vanaf 54,- per nacht)
60 pods (vanaf 24,- per nacht)
Restaurant: maaltijden vanaf € 10,-
Bar & balkon met werkplekken
Glazen lift
Quellhorst orgel uit 1813

press11-bunkstillopen

BUNK UTRECHT BLIJFT OPEN: ETEN ÉN SLAPEN IN EEN KERK

30th October 2020

Find out more
press10-studio

BUNK STELT STUDIO OPEN VOOR CREATIEF TALENT

16th October 2020

Find out more
press9-terrace-opt2

BUNK HOTELS OPENT ZOMERS TERRAS IN UTRECHT

7th August 2020

Find out more