Book Now
Menu
arrow Book Now
press9-terrace-opt2

BUNK HOTELS OPENT ZOMERS TERRAS IN UTRECHT

7th August 2020

In augustus opent BUNK het gloednieuwe zonnige terras van haar vestiging in Utrecht. De plek pal voor de monumentale Westerkerk is omgetoverd tot een kleurrijke ontmoetingsplek voor Utrechters en mensen van ver. Op het terras kun je vanaf de prille zonnestralen in de ochtend tot aan zonsondergang in het zonnetje genieten van alle gerechten en drankjes van de kaart. BUNK heeft samen met restaurant de Utrechter het initiatief genomen voor een terrasaanvraag aan de Catharijnekade. Vanuit beide terrassen kijk je uit op de singel inclusief de voorbijvarende bootjes.

Gezellig terras
Het gloednieuwe terras van BUNK Utrecht is een gezellige plek voor een hapje, een drankje en good vibes in de zon. Het terras ligt aan de gracht en heeft met inachtneming van alle RIVM maatregelen 46 zitplaatsen. Door fleurige parasols, een speelse aankleding en kleurrijke lichtjes zit je er beschut en sfeervol bij. Het is het een fijne plek voor afspraken, op kruipafstand van het Centraal Station en Tivoli Vredenburg.

Vlees, vis, vega? Alles goed
Bij BUNK op het menu staan herkenbare gerechten vanaf 12 euro uit de wereldkeuken, altijd met een verrassende twist. Dagelijks vanaf 7.00 tot 22.30 uur biedt de keuken ruime keuze uit duurzame vlees- en visgerechten, die ook heel lekker zijn als vegetarische variant. Er wordt bewust gekozen voor betaalbare en biologische streekproducten en bij BUNK doen ze er alles aan om voedselverspilling te voorkomen. Duurzaam, maar niet duur is het motto.

Koffie en bier van hier
Met de drankkaart laat BUNK haar trots voor de stad zien. Koffie komt van de brander om de hoek, fris van lokale startups. Naast het zelf gebrouwen BUNK bier, staat ook een grote selectie bieren uit de streek op tap. Verder is het menu lang en divers en mist zeker geen wijnen en cocktails die op het terras nog net even wat beter smaken.

Over BUNK
BUNK slaat de brug tussen hotels en hostels. In een historische ambiance vinden vrienden van ver én dichtbij een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. In 2019 won BUNK de award ‘Beste nieuwe horecaconcept’ van Entree Awards.

press11-bunkstillopen

BUNK UTRECHT BLIJFT OPEN: ETEN ÉN SLAPEN IN EEN KERK

30th October 2020

Find out more
press10-studio

BUNK STELT STUDIO OPEN VOOR CREATIEF TALENT

16th October 2020

Find out more
press8-tattoo

WIN JOUW DROOM TATTOO

30th January 2020

Find out more