Book Now
Menu AMSarrow
UTR
arrow Book Now
WoutervanderSar_20072800-51copy

TWEE-WIEL-DEAL

Book Offer

FIETSARRANGEMENT IN AMSTERDAM

Het is niet voor niets dat een van ‘s werelds beroemdste bands een lied schreef over willen fietsen. Er is niet veel beter dan op de fiets te springen, de frisse lucht op te snuiven en te zien waar je zin je brengt. En wat is een betere plek ter wereld om dat gevoel te voelen dat in een van de mooiste steden van Nederland? Waar je ook vandaan komt, Bunk heeft voor iedereen de perfecte manier om het land te verkennen als een echte typische Nederlander: op de fiets.

Dit aanbod is inclusief een verblijf van twee nachten in een van onze slim ontworpen kamers, inclusief een geweldig ontbijt om je vingers bij af te likken. We laten je uiteraard niet met een lege maag op avontuur gaan! Na het ontbijt ben je klaar om de omgeving te verkennen op het hippe stalen ros die je gratis bij ons kunt lenen.

Om van deze twee-wiel-deal gebruik te maken, vul je de promo code BIKEWITHBUNK in tijdens het boeken. Deze deal geldt bij minimaal twee overnachtingen. Zoek dus op een minimaal verblijf van 2 nachten, anders vind je niet wat je zoekt.

Breakfast-1

Breakfast special

Find out more
WoutervanderSar_20072800-28

Bunk Amsterdam is OPEN

Find out more
WoutervanderSar_20072800-28

BUNK DATE NIGHT

Find out more
X