Book Now
Menu AMSarrow
UTR
arrow Book Now

Hotel Aanbiedingen en Arrangementen Amsterdam

BUNK Hotels

5.-EPIC-BUNK-Room-2

BREEK DE WEEK

Ben je het zat om thuis te werken? Verander je omgeving eens doordeweeks! Breek de week met een trip naar BUNK. De prijs van deze deal is gebaseerd op enkel de kamer, maar je hebt de keuze om tijdens het boeken ook nog het ontbijt toe te voegen, zodat je de dag goed begint met een volle maag.

Book Now Read More
WoutervanderSar_20072800-51copy

TWEE-WIEL-DEAL

Ach… vrijheid, vakantie. Wat een heerlijk gevoel. Lekker weg van huis, bijkletsen met vrienden of op avontuur met de familie. Gebruik die tijd om de mooiste steden van Nederland, Amsterdam en Utrecht, te ontdekken. Waar je ook vandaan komt, BUNK heeft voor iedereen de perfecte manier om het land te verkennen als een echte typische Nederlander: op de fiets.

Book Now Read More
Couple Exhausted after night out in Amsterdam

STAYCATION BIJ BUNK

Ben je het zat om voortdurend naar dezelfde meubels te staren? Smacht je naar wat tijd voor jezelf? Klaar voor een tijdje #treatyourself? 2020 is het jaar van de staycation en wij hebben het perfecte aanbod voor je. Speciaal voor onze allerbeste vrienden boek je bij ons een overnachting inclusief een driegangendiner voor twee vanaf slechts €100,- per nacht op een van onze BUNK-locaties, Wat je met de rest van je dag doet, mag je uiteraard helemaal zelf invullen.

Book Now Read More
1-exterior

HOTEL MET PARKING AMSTERDAM

Geen zin in het Openbaar Vervoer? Spring achter het stuur en kom gewoon met de auto naar BUNK Hotel Amsterdam. Ons team van gastheren -en vrouwen staat te popelen om je te verwelkomen. Parkeren in Amsterdam duur? Welnee. Niet voor onze gasten, want BUNK Amsterdam heeft een eigen bewaakte parkeerlocatie. Dat betekent voor jou een eigen parkeerplaats voor de periode dat je bij ons verblijft.

Book Now Read More
X