Book Now
Menu AMSarrow
UTR
arrow Book Now

   Aanbiedingen en Arrangementen bij BUNK Hotel Amsterdam

 

date night

BUNK DATE NIGHT

OVERNACHTING HOTEL, ROMANTISCH DINER & ONTBIJT VOOR 2


Behoefte aan quality time met zijn tweeën? Vanaf Juli zal BUNK Hotel Amsterdam weer geopend zijn. Geniet van een overnachting in één van onze BUNK kamers inclusief een driegangen diner en een heerlijk ontbijt de volgende ochtend. Allemaal onder hetzelfde dak. Zo kunnen jullie er toch even samen tussenuit in een veilige en COVID proof omgeving.

Book Now Read More
WoutervanderSar_20072800-51copy

TWEE-WIEL-DEAL

FIETSARRANGEMENT IN AMSTERDAM


Ach… vrijheid, vakantie. Wat een heerlijk gevoel. Lekker weg van huis, bijkletsen met vrienden of op avontuur met de familie. Gebruik die tijd om de mooiste steden van Nederland, Amsterdam en Utrecht, te ontdekken. Waar je ook vandaan komt, BUNK heeft voor iedereen de perfecte manier om het land te verkennen als een echte typische Nederlander: op de fiets.

Book Now Read More
FRIENDS

BUNK BFF NIGHT

OVERNACHTING POD, DINER & ONTBIJT MET VRIENDEN


Behoefte aan een fijne avond uit met je BFF, maar geen zin om samen in één bed te belanden? De slim ontworpen Pods van BUNK gaan in juli weer open, dus breng een nacht samen door in het opkomende Amsterdam Noord en boek onze Pods. Geniet van een driegangendiner in ons restaurant, een heerlijke hotelovernachting in een van onze BUNK Pods met de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt. Allemaal onder hetzelfde dak. Dit alles in een veilige en COVID proof omgeving.

Book Now Read More
1-exterior

PARKEER DIE GEDACHTE

HOTEL MET PARKEERPLAATS IN AMSTERDAM


Geen zin in het Openbaar Vervoer? Spring achter het stuur en kom gewoon met de auto naar BUNK Hotel Amsterdam. Ons team van gastheren -en vrouwen staat te popelen om je te verwelkomen. Parkeren in Amsterdam duur? Welnee. Niet voor onze gasten, want BUNK Amsterdam heeft een eigen bewaakte parkeerlocatie. Dat betekent voor jou een eigen parkeerplaats voor de periode dat je bij ons verblijft.

Book Now Read More
X