Book Now
Menu AMSarrow
UTR
arrow Book Now
church
GETRANSFORMEERDE KERK
comfort-food
FEEL GOOD FOOD
art
KUNST & DESIGN
speech
ONTMOETINGSPLEK
wifi
GRATIS SNELLE WIFI
heart
VEEL LIEFDE
BUNK Hotel Amsterdam Noord Exterior

Hotel met Parking Amsterdam

 

BUNK HOTEL AMSTERDAM NOORD

Kom je met de auto naar Amsterdam en zoek je een betaalbare parkeerplaats bij je hotelkamer? Niet altijd even makkelijk in de drukke hoofdstad van Nederland.

Bij BUNK hotel in Amsterdam Noord bieden we een prive parkeerplaats inbegrepen in ons Stay & Park-arrangement. Het is goedkoop, vergeleken met de rest van de stad, en we zitten vlakbij het centraal station. Vanaf het hotel bent u met de metro in slechts 10 minuten in het stadscentrum (Rokin).

circle
1-room-for-4-FAMILY

STAY & PARK AANBIEDINGEN @ BUNK

Pay Now, Pay Less
Betaal nu voor uw verblijf en profiteer van dit voordelige tarief, inclusief parkeren op het terrein voor uw auto. Dit tarief is vooruitbetaald en niet-restitueerbaar, dus als u niet zeker weet wat uw plannen zijn, kies dan voor de flexibele optie. Tarief is inclusief BTW maar exclusief toeristenbelasting. Aangezien we beperkte parkeerplaatsen hebben, raden we u aan het hotel te bellen met uw verwachte aankomsttijd, zodat we de ruimte voor u kunnen reserveren.

Vanaf:

  • € 65 op weekdagen
  • € 85 in het weekend
BOEK NU
circle
1-most-epic-room

Book Now, Pay Later
Weet u niet zeker wat uw plannen zijn? Selecteer dit tarief voor voordelige en flexibele alles in één. Het tarief is inclusief BTW, overnachting en een parkeerplaats om uw auto ‘s nachts te parkeren. Aangezien we beperkt beschikbaar zijn, raden we u aan het hotel te bellen met uw verwachte aankomsttijd, zodat we de ruimte voor u kunnen reserveren.

Vanaf:

  • € 71 op weekdagen
  • € 91 in het weekend

We hebben een beperkt aantal parkeerplekken, dus boek nu voordat het uitverkocht is …

BOEK NU
circle

Amsterdam

BUNK Hotel Amsterdam is gesitueerd in het hippe, opkomende Amsterdam Noord. Deze trendy buurt ligt op 5 minuten afstand van het Centraal Station. Neem de metro, pak de fiets of kom met de pont naar Buiksloterweg, Amsterdam-Noord, in slechts een paar minuten. En als je met de auto naar Amsterdam komt, biedt BUNK Hotels een speciaal Parking Arrangement aan.

Als je zoekt naar een betaalbare en leuke plek om te verblijven dichtbij het stadscentrum, kom dan naar ons innovatieve budget hotelconcept.

circle