Book Now
Menu AMSarrow
UTR
arrow Book Now
church
GETRANSFORMEERDE KERK
comfort-food
FEEL GOOD FOOD
art
KUNST & DESIGN
speech
ONTMOETINGSPLEK
wifi
GRATIS SNELLE WIFI
heart
VEEL LIEFDE
Tolhuistuin-Amsterdam

HOTEL DICHTBIJ TOLHUISTUIN

BUNK Amsterdam is een hostel in een omgebouwde kerk in Amsterdam, gelegen in Amsterdam Noord. Bunk ligt dicht bij Tolhuistuin, een cultureel centrum.

Op zoek naar een cultureel verblijf in Amsterdam? Ontdek de Tolhuistuin, een cultureel centrum in Amsterdam Noord. Het vormt een groene culturele ontsnapping in het stadscentrum met een groot aanbod aan evenementen en activiteiten. Van poëzie lezingen, Nederlandse lessen, concerten, workshops en meer … Voor elke smaak bieden we een activiteit.
Op zoek naar een nieuwe plek voor lunch, diner of borrel? Tolhuistuin biedt een menu geïnspireerd op de keuken van de wereld en nodigt u uit om uw maaltijd te delen. Een unieke culinaire reis in Amsterdam Noord.
Last but not least, Tolhuistuin biedt zaalverhuur, voor uw vergaderingen, privé-evenementen, en meer. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tolhuistuin is een multifunctionele locatie in Amsterdam, op slechts 15 minuten afstand van Bunk Amsterdam, je zult een unieke plek vinden om tot rust te komen.

Kom en verblijf bij BUNK, waar Hotel en Hostel samenkomen…

circle
hotel amsterdam station
Locaties van BelangAfstandOpenbaar Vervoer
Noorderpark500 mtr7 min (Wandelen)
Amsterdam Noorderpark600 mtr8 min (Wandelen)
Tolhuistuin900 mtr5 min (Wandelen)
A’DAM Lookout1.1 km7 min (Wandelen)
Buiksloterweg, Veerbootterminal1.1 km13 min (Wandelen)
Eye Filmmuseum 1.3 km15 min (Wandelen)
FC Hyena1.5 km18 min (Wandelen)
Central Station2 km12 min
NDSM, cultural space2.6 km25 min
Winkelcentrum Boven 't Y2.8 km12 min
Concertgemaal2.9 km21 min
circle

BUNK in Amsterdam

Amsterdam

BUNK Hotel Amsterdam is gesitueerd in het hippe, opkomende Amsterdam Noord. Deze trendy buurt ligt op 5 minuten afstand van het Centraal Station. Neem de metro, pak de fiets of kom met de pont naar Buiksloterweg, Amsterdam-Noord, in slechts een paar minuten. En als je met de auto naar Amsterdam komt, biedt BUNK Hotels een speciaal Parking Arrangement aan.

Als je zoekt naar een betaalbare en leuke plek om te verblijven dichtbij het stadscentrum, kom dan naar ons innovatieve budget hotelconcept.

circle
X