Book Now
Menu AMSarrow
UTR
arrow Book Now
church
GETRANSFORMEERDE KERK
comfort-food
FEEL GOOD FOOD
art
KUNST & DESIGN
speech
ONTMOETINGSPLEK
wifi
GRATIS SNELLE WIFI
heart
VEEL LIEFDE
Buiksloterweg Ferry Terminal Amsterdam - Bunk Hotel

HOTEL BIJ BUIKSLOTERWEG VEERBOOTTERMINAL

BUNK Amsterdam is een hostel in een omgebouwde kerk in Amsterdam, gelegen in Amsterdam Noord. Bunk Hotel ligt dicht bij Buiksloterweg, veerbootterminal.

Buiksloterweg Veerbootterminal is de laatste halte van veerbootlijn 907 en vertrekt vanaf Amsterdam Centraal Station. Het is een korte route over het IJ. Er zijn veel veerboten, dus u hoeft niet langer dan een paar minuten te wachten voordat u oversteekt. Bovendien helpt een digitaal bord met aftellen en weet je hoelang het duurt tot volgende veerboot vertrekt. De veerboot is gratis en u kunt er te voet of per fiets heen. De veerboot is verankerd in de Nederlandse cultuur, vooral in Amsterdam met het IJ.

Van het Centraal Station naar Bunk Amsterdam met de veerboot duurt het ongeveer 15/20 minuten afhankelijk van de bustijden of als u liever naar ons budgethotel in Amsterdam Noord loopt.

Kom logeren bij BUNK en overbrug de kloof tussen Hotel en Hostel in Amsterdam Noord…

circle
hotel amsterdam station
Locaties van BelangAfstandOpenbaar Vervoer
Noorderpark500 mtr7 min (Wandelen)
Amsterdam Noorderpark600 mtr8 min (Wandelen)
Tolhuistuin900 mtr5 min (Wandelen)
A’DAM Lookout1.1 km7 min (Wandelen)
Buiksloterweg, Veerbootterminal1.1 km13 min (Wandelen)
Eye Filmmuseum 1.3 km15 min (Wandelen)
FC Hyena1.5 km18 min (Wandelen)
Central Station2 km12 min
NDSM, cultural space2.6 km25 min
Winkelcentrum Boven 't Y2.8 km12 min
Concertgemaal2.9 km21 min
circle

BUNK in Amsterdam

Amsterdam

BUNK Hotel Amsterdam is gesitueerd in het hippe, opkomende Amsterdam Noord. Deze trendy buurt ligt op 5 minuten afstand van het Centraal Station. Neem de metro, pak de fiets of kom met de pont naar Buiksloterweg, Amsterdam-Noord, in slechts een paar minuten. En als je met de auto naar Amsterdam komt, biedt BUNK Hotels een speciaal Parking Arrangement aan.

Als je zoekt naar een betaalbare en leuke plek om te verblijven dichtbij het stadscentrum, kom dan naar ons innovatieve budget hotelconcept.

circle
X