Book Now
Menu AMSarrow
UTR
arrow Book Now
restaruant amsterdam noord

SCHUIF AAN TAFEL

We zijn de hele dag open, voor iedereen. Daarom houden we onze prijzen betaalbaar en zijn onze porties gul. Aan onze lange eettafels is iedereen welkom om aan te schuiven. Wereldreizigers van ver, maar ook vaste klanten uit de buurt. Wij scheppen op. Jij tast toe.

Het restaurant is iedere dag open van 07.00 tot 24.00 uur.

Bezoek onze restaurant website
circle
restaruant amsterdam noord

WAT ETEN WE?

Bij BUNK serveren we wat we zelf het liefste eten. Op ons menu staan gerechten die je kent uit de wereldkeuken. Geserveerd in een kom, met een verrassende twist. Je hebt ruime keuze uit duurzame vlees- en visgerechten, die ook heel lekker zijn als je ervoor kiest om ze vegetarisch te bestellen.

Ondertussen kiezen wij voor betaalbare en biologische streekproducten. En we doen er alles aan om voedselverspilling te voorkomen. Zo maken wij de kost duurzaam, maar niet duur.

circle
restaruant amsterdam noord

ONTBIJT KENT GEEN TIJD

“Elke revolutie begint met een goed ontbijt”, zei een lokale activist ooit. Wij serveren gezonde hapjes, stevige anti-kater ontbijtjes en alles daartussenin. We willen je vooral niet opjagen. Slaap dus eerst lekker uit, word op je gemak wakker. In ons restaurant kun je bestellen wanneer jij klaar bent om de dag te beginnen.

Is de ontbijttafel al afgeruimd? Geen probleem. Onze lunchkaart heeft ook genoeg lekkere brunch-opties.

circle
restaruant amsterdam noord

BIER VAN HIER

Als je trots bent op de stad, dan wil je hem graag proeven. Bij ons vind je koffie van de brander om de hoek en fris van lokale startups. We tappen veel bieren uit de streek en natuurlijk ons eigen BUNK bier.

Onze drankkaart is verder lang en divers, want voor wijnen enzo moet je nou eenmaal de grens over. Voor elk wat chills. Hou je niet van lange lijstjes? Met de barman kom je er wel uit.

circle